Dissenyador gràfic, il·lustrador i professor de l’escola Gaspar Camps.
Vaig cursar els meus estudis a l’Escola Elisava de Barcelona i l’any 1992 vaig fundar l’estudi de Sendra & Enrich.
Utilitzo la il·lustració com a mitjà de representació i interpretació del meu entorn amb la voluntat de comunicar d’una forma creativa i transformadora les meves idees.
Alhora combino la tasca de dissenyador amb la passió per la viticultura i l’entorn natural en molts dels seus àmbits especialment en l’aspecte gràfic.
Vi Carregarucs

 

Mostra de treballs amb impacte social:

PORTADA SOBERANÍA ALIMENTARIA
“Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas” és una publicació d’informació, debat i reflexió sobre tot allò que sabem que condiciona la vida rural, l’agricultura i l’alimentació.

Salut i benestar

GUIA D’ENSENYAMENTS ARTISTICS D’IGUALADA
La Guia d’ensenyaments artístics d’Igualada recull l’oferta formativa de les escoles artístiques municipals d’Igualada, amb l’objectiu de despertar la sensibilitat artística o d’adquirir o reforçar les habilitats creatives de l’alumnat.

Educació de qualitat

IDENTITAT VISUAL PACA PLATAFORMA D’AFECTADES PER LA CONCENTRACIÓ D’AEROGENERADORS
SÍ a la transició ecològica, a les energies renovables i distribuïdes i, en especial, a l’energia eòlica.
NO a la concentració d’aerogeneradors gegants en mans de corporacions privades i en perjudici del nostre territori i la seva gent i a l’agressió sobre el medi-ambient, el paisatge, la salut i el desenvolupament rural que comporta.

Ciutats i comunitats sostenibles

MATINAL D’INTERCANVI DE LLAVORS DE LA CATALUNYA INTERIOR
La matinal d’intercanvi de llavors, vol ser un espai on els amants, aficionats i professionals del món de l’agricultura intercanvien experiències i coneixements, a més de retornar al cicle de cultiu, llavors de varietats que tenen el perill de quedar en l’oblit.

Vida terrestre

IDENTITAT VISUAL ASSOCIACIÓ VITICULTORS CONCA D’ÒDENA
Promoure la col·laboració entre els viticultora de la Conca d’Òdena i treballar per recuperar les varietats autòctones de la zona el sumoll, el panser, la martorella i el macabeu, algunes d’elles en franc perill de desaparició.

Consum i producció responsable

COVID 19
GIF Animat, treball confinat.

Salut i benestar